+30. 2310 229329

Βασιλική Παπαδοπούλου

Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος

Ραδιοσυχνότητες

KONTURMD - DVTP MULTIPOLAR RF SYSTEM

Οι λεπτές γραμμές και οι ρυτίδες είναι τα πιο εμφανή σημάδια γήρανσης. Μέχρι πρόσφατα, τα μόνα διαθέσιμα μέσα για να καταπολεμηθούν ήταν επεμβατικές τεχνικές όπως ενέσεις και χειρουργικές επεμβάσεις. Αυτοί οι μέθοδοι πολύ συχνά είχαν ως αποτέλεσμα μακρά και επώδυνη ανάρρωση και όχι και τόσο φυσικά αποτελέσματα.

Η πρωτοποριακή τεχνολογία του KONTURMD δρα στην ελαστίνη, μειώνοντας και συστέλλοντας τις ίνες με αποτέλεσμα το δέρμα να είναι σφριγηλό, ανορθωμένο και με λιγότερες ρυτίδες- από την πρώτη κιόλας συνεδρία.

Μακροπρόθεσμα, η θεραπεία βοηθά το δέρμα να αυτοαναζωογονηθεί  με τη δημιουργία ινοβλαστών. Με τη θεραπεία KONTUR δημιουργείται καινούργιο κολλαγόνο κάνοντας την επιδερμίδα νεότερη και σφριγηλότερη.

Πως λειτουργεί

Το KONTUR απελευθερώνει ραδιοσυχνότητες (RF) στην επιδερµίδα, οι οποίες ζεσταίνουν το κολλαγόνο στους υποδερµικούς ιστούς. Ως αποτέλεσµα έχουµε άµεση σύσφιξη της επιδερµίδας. Παράλληλα έχουµε και ένα µακροπρόθεσµο όφελος καθώς το κολλαγόνο αναδοµείται αυξάνοντας την ελαστικότητα του δέρµατος.

Αποτελέσματα

Άµεση και ορατή βελτίωση. Επιτυγχάνουµε γρήγορη ανόρθωση και βελτίωση της όψης των λεπτών ρυτίδων καθώς και σύσφιξη της επιδερµίδας.

Το KONTUR MD µε τα µοναδικά χαρακτηριστικά DVTP και CMF/TOP έχει σχεδιαστεί ειδικά για την αποτελεσµατική επανόρθωση περιγράµµατος του προσώπου.

Τι είναι η τεχνολογία DVTP; Σε τι διαφέρει;

Ο τρόπος που επιχειρούν οι πολυπολικές RF είναι πιο αποτελεσµατικός τόσο για την λιποδιάλυση όσο και για την καταπολέµηση της κυτταρίτιδας. Η αποτελεσµατικότητά του οφείλεται στο γεγονός οτι η θερµική ενέργεια εισχωρεί βαθύτερα στους ιστούς σε σύγκριση µε άλλες αντίστοιχες τεχνολογίες

Πως βοηθά;

Καλύτερη, ασφαλέστερη διείσδυση θερµότητας: η µοναδική δυνατότητα εναλλαγής πολικότητας (DVTP) επιτρέπει την αποτελεσµατικότερη και ασφαλέστερη στόχευση του λιπώδους ιστού µε καθόλου ή ελάχιστο πόνο.

Τι είναι το CMF/TOP;

CMF (αυτόµατη εναλλαγή συχνοτήτων): Υπάρχει µια ενσωµατωµένη επιλογή από 3 συχνότητες: 0,5MHz ή 0,75MHz ή 1MHz ή η αυτόµατη εναλλαγή αυτών (waving frequencies). Η αυτόµατη εναλλαγή συχνοτήτων σε χρονικούς κύκλους επιτρέπει στην θερµότητα να διεισδύει ταυτόχρονα σε διαφορετικά βάθη δηµιουργώντας αίσθηση µασάζ.

 TOP (αυτόµατη εναλλαγή πολικότητας): Η αλλαγή της πολικότητας κάθε ηλεκτροδίου εξασφαλίζει την αύξηση της θερµοκρασίας των ιστών στο µέρος του σώµατος όπου έχουµε επικεντρώσει την θεραπεία. Ο χρόνος αλλαγής της πολικότητας µπορεί να καθοριστεί από 1 έως και 7,5 δευτερόλεπτα σε εξειδικευµένες θεραπείες.

Πως βοηθά το CMF/TOP;

Η µοναδικότητα της συνέργιας CMF/TOP εγγυάται την οµοιογενή και σε διαφορετικά επίπεδα κατανοµή της θερµότητας, δίνοντας ταυτόχρονα τόσο σύσφιξη όσο και διάσπαση του λίπους.

Ο µοναδικός συνδιασµός DVTP και CMF/TOP, βοηθά επίσης για καλύτερα αποτελέσµατα σύσφιξης δέρµατος. Προκαθορισµένες ρυθµίσεις για την σύσφιξη δέρµατος υπάρχουν στο automatic mode, ενώ στο expert mode έχει ένα µεγαλύτερο φάσµα επιλογών.

Τι διαφοροποιεί το KONTUR MD;

Παρέχονται δύο ειδικά σχεδιασµένες χειρολαβές για θεραπεία προσώπου και λαιµού. Η πρώτη είναι ειδικά σχεδιασµένη για την αντιµετώπιση των λεπτών γραµµών και ρυτίδων του προσώπου. Η δεύτερη, µε τρία ηλεκτρόδια, επικεντρώνει την διείσδυση της ενέργειας µέσω µιας πολυπολικής χειρολαβής που στόχο έχει την σύσφιξη του δέρµατος.

Ποιοί είναι οι στόχοι µας;

Σύσφιξη δέρµατος, mini-lift προσώπου. Ορατά αποτελέσµατα από την πρώτη θεραπεία που διαρκούν.

Πως επιτυγχάνεται;

Η δράση της RF ενέργειας επιφέρει την σύσφιξη του δέρµατος του προσώπου και του λαιµού ενώ ταυτόχρονα κάνει αποστράγγιση χωρίς την εξαφάνιση του ευεργετικού λίπους αυτών των περιοχών.

 

Πόσες συνεδρίες;

Η νέα συσκευή KONTUR MD παρέχει άµεση ορατή σύσφιξη και διαµόρφωση της επιδερµίδας από την πρώτη θεραπεία. Για µακροπρόθεσµα αποτελέσµατα αντιγήρανσης και βελτίωση χαλάρωσης του δέρµατος  χρειάζονται 6-8 θεραπείες

Μοναδικά χαρακτηριστικά

MultiPolarRF µε επιλογή Automatic ή ExpertMode. Λειτουργία CMF/TOP. Ειδικά σχεδιασµένες χειρολαβές για πρόσωπο και λαιµό. Εξειδικευµένη mini χειρολαβή για λεπτές γραµµές και ρυτίδες.

 

IMG 0274