+30. 2310 229329

Βασιλική Παπαδοπούλου

Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος

Υγρό Peeling (Διαμαντοθεραπεία)

ΔΙΑΜΑΝΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ-SILKPEEL  Dermalinfusion

Μπορείτε τώρα αντί για ένα απλό καθαρισμό προσώπου να απολαύσετε μια ιατρική μέθοδο αποκατάστασης της  λάμψης και της απαλότητας της επιδερμίδας, αφιερώνοντας τον ίδιο χρόνο και κυρίως εύκολα και ανώδυνα.

Τι είναι το SILKPEEL

Είναι μια επαναστατική νέα μέθοδος στον τομέα της αισθητικής δερματολογίας . Η μοναδικότητα του οφείλεται στο συνδυασμό μιας ήπιας δερματοαπόξεσης με ταυτόχρονη έγχυση τοπικών θεραπευτικών διαλυμάτων. Το SilkPeel σας δίνει την δυνατότητα να αντιμετωπίσετε προβλήματα της επιδερμίδας  με άμεσα και ορατά αποτελέσματα.

Πως  λειτουργεί

Η ειδικά σχεδιασμένη διαμαντένια κεφαλή "γλιστρά" πάνω στο δέρμα αφαιρώντας τα νεκρά επιδερμικά κύτταρα. Ταυτόχρονα τα θεραπευτικά διαλύματα εγχέονται υποδερμικά.

Τα ενεργά συστατικά συνεχίζουν να παρέχουν οφέλη στο δέρμα ακόμη και μετά το τέλος της θεραπείας. Έτσι το ξηρό και αφυδατωμένο δέρμα ξανακερδίζει τη νεανική του απαλότητα και υγρασία. Στίγματα απο σπυράκια, κηλίδες από ηλιακή έκθεση αφαιρούνται, ενώ η θαμπή και σκοτεινή επιδερμίδα απομακρύνεται αποκαλύπτοντας ενα υγιές και λαμπερό πρόσωπο. Η ακμή ακόμη και στην ενεργή φάση αντιμετωπίζεται αποτελεσματικά.

Το SILKPeel  δεν περιορίζεται μόνο στις θεραπευτικές του ενδείξεις και ιδιότητες. Είναι μια εύκολη, γρήγορη και άμεσα αποτελεσματική μέθοδος περιποίησης, απομάκρυνσης σμήγματος και ρύπων από την επιδερμίδα ώστε να την αποκαλύψει και να της δώσει την πραγματική της λάμψη, χρώμα και βελούδινη απαλότητα. Είναι η πραγματική φρεσκάδα και καθαρότητα που η επιδερμίδα χρειάζεται.

Θεραπείες

Μπορείτε τώρα αντί για ένα απλό καθαρισμό  προσώπου, να απολαύσετε μια ιατρική μέθοδο αποκατάστασης της λάμψης και της απαλότητας της επιδερμίδας, αφιερώνοντας τον ίδιο χρόνο και κυρίως εύκολα και ανώδυνα.

Εφαρμόζτοντας την τεχνολογία SilkPeel , όπου επικεντρώνεται στην απολέπιση των επιδερμικών κυττάρων και ταυτόχρονα εγχέει θεραπευτικά διαλύματα επιτυγχάνουμε:

 • Ενυδάτωση της επιδερμίδας
 • Μείωση των λεπτών γραμμών έκφρασης και ρυτίδων
 • Αντιμετώπιση της ακμής ακόμα και στην ενεργή φάση
 • Αφαίρεση στιγμάτων από σπυράκια, κηλίδες από ηλιακή έκθεση
 • Απομάκρυνση σμήγματος και ρύπων από την επιδερμίδα
 • Απόκτηση πραγματικά λαμπερής και βελούδινης επιδερμίδας

ΕΝΥΔΑΤΙΚΟ ΔΙΑΛΥΜΑ

Νέο ενυδατικό διάλυμα με Υαλουρονικό Οξυ και Γλυκερίνη για επιπρόσθετη ενυδάτωση. Βελτιώνει την επιδερμίδα ελαττώνοντας την εμφάνιση γραμμών και ρυτίδων και βοηθά στην ανασύνθεση του κολλαγόνου.

ΛΕΥΚΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΛΥΜΑ

Οι τρεις δραστικές ουσίες, Kojicacid, Arbutin και Μulberry, παρέχουν σημαντικά αποτελέσματα στην καταπολέμηση της υπέρχρωσης (κηλίδων). Βοηθά στην εξουδετέρωση των ενεργών κηλίδων με τις καταλυτικές ιδιότητες του Tyrosinase.

ΔΙΑΛΥΜΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

ToSalicylicAcid κάνει το δέρμα πιο καθαρό. Βοηθά  στην καταπολέμηση της ακμής με τα αντιμικροβιακά και ανιφλεγμονώδη συστατικά του σε πρόσωπο και σώμα. Βελτιώνει τη λάμψη και την υφή του δέρματος.

ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΛΥΜΑ

Με τη δύναμη της βιταμίνης C, βοηθά στην καταπολέμηση της καθημερινής έκθεσης στον ήλιο, την ατμοσφαιρική ρύπανση και το άγχος. Ελαττώνει τα σημάδια κόπωσης και ηρεμεί το δέρμα.

Η  διαμαντοθεραπεία SILKPeel συνδυάζεται ιδανικά με τη θεραπεία ραδιοσυχνοτήτων KONTURMD - DVTPMultipolarRfSystem.

IMG 0281

IMG 0282

Θεραπείες

Μπορείτε τώρα αντί για ένα απλό καθαρισμό προσώπου, να απολαύσετε μια ιατρική μέθοδο αποκατάστασης της λάμψης και της απαλότητας της επιδερμίδας, αφιερώνοντας τον ίδιο χρόνο και κυρίως εύκολα και ανώδυνα.

Εφαρμόζοντας την τεχνολογία SilkPeel, όπου επικεντρώνεται στη απολέπιση των επιδερμικών κυττάρων και ταυτόχρονα εγχέει θεραπευτικά διαλύματα επιτυγχάνουμε:

 • Ενυδάτωση της επιδερμίδας
 • Μείωση των λεπτών γραμμών έκφρασης και ρυτίδων
 • Αντιμετώπιση της ακμής ακόμα και στην ενεργή φάση
 • Αφαίρεση στιγμάτων από σπυράκια, κηλίδες από ηλιακή έκθεση
 • Απομάκρυνση σμήγματος και ρύπων από την επιδερμίδα
 • Απόκτηση πραγματικά λαμπερής και βελούδινης επιδερμίδας

Ενυδατικό διάλυμα

Νέο ενυδατικό διάλυμα με Υαλουρονικό Οξύ και Γλυκερίνη για επιπρόσθετη ενυδάτωση. Βελτιώνει την επιδερμίδα ελαττώνοντας την εμφάνιση γραμμών και ρυτίδων και βοηθά στην ανασύνθεση του κολλαγόνου.


Λευκαντικό διάλυμα

Οι τρείς δραστικές ουσίες, Kojic acid, Arbutin και Mulberry, παρέχουν σημαντικά αποτελέσματα στην καταπολέμηση της υπέρχρωσης (κηλίδων). Βοηθά στην εξουδετέρωση των ενεργών κηλίδων με τις καταλυτικές ιδιότητες του Tyrosinase.


Διάλυμα καθαρισμού

Το Salicylic acid κάνει το δέρμα πιο καθαρό. Βοηθά στην καταπολέμηση της ακμής με τα αντιμικροβιακά και αντιφλεγμονώδη συστατικά του σε πρόσωπο και σώμα. Βελτιώνει τη λάμψη και την υφή του δέρματος.


Αντιγηραντικό διάλυμα

Με τη δύναμη της βιταμίνης C, βοηθά στην καταπολέμηση της καθημερινής έκθεσης στον ήλιο, την ατμοσφαιρική ρύπανση και το άγχος. Ελαττώνει τα σημάδια κόπωσης και ηρεμεί το δέρμα.