+30. 2310 229329

ΜΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ LIFTINGΠΡΟΣΩΠΟΥ ΚΑΙ ΛΑΙΜΟΥ ΜΕ ΝΗΜΑΤΑ

Η γήρανση του δέρματος οδηγεί αναπόφευκτα στη χαλάρωση η οποία είναι πιθανό να ξεκινήσει ακόμη και από τη νεώτερη ηλικία. Η χαλάρωση οφείλεται στην ατροφία και τη μείωση του όγκου του υποδόριου ιστού σε συνδυασμό με την ελάττωση του κολλαγόνου στο κυρίως δέρμα (χόριο). Ανάλογα με τη βαρύτητα της χαλάρωσης απαιτείται συνήθως κάποια επεμβατική μέθοδος για την αντιμετώπισή της (χειρουργικό λίφτινγκ, laser). Για όσους όμως θέλουν να αποφύγουν το χειρουργείο, η σύγχρονη κοσμητική ιατρική έχει αναπτύξει την καινοτόμο μέθοδο της ανόρθωσης του δέρματος με νήματα. Πρόκειται για μια πρωτοποριακή εναλλακτική μέθοδο που εφαρμόζεται στο χώρο του ιατρείου, χωρίς χειρουργικές τομές και ράμματα, με απλή τοπική αναισθησία, ανώδυνα, χωρίς επιπλοκές και χωρίς νοσηλεία.

Τα νήματα τα οποία τοποθετούνται υποδόρια ή ενδοδερμικά είναι εντελώς ακίνδυνα και πλήρως απορροφήσιμα από το δέρμα. Το αποτέλεσμα είναι άμεσο κι εντυπωσιακό με διάρκεια από 18 έως 24 μήνες ενώ το αποτέλεσμα ανόρθωσης που επιτυγχάνεται διατηρείται για αρκετούς μήνες ακόμη καθώς δημιουργείται νέο κολλαγόνο κι ελαστίνη από το ίδιο το δέρμα.

Η πρωτοποριακή αυτή μέθοδος εφαρμόζεται στο πρόσωπο (ανόρθωση παρειών, ζυγωματικών, φρυδιών), στο λαιμό (διπλοσάγονο) και σε άλλες περιοχές όπως στήθος, βραχίονες, γλουτοί, κα.

Η αποφυγή πρόκλησης ανεπιθύμητων ενεργειών (π.χ. κοκκιώματα) διασφαλίζεται από την πλήρη απορρόφηση και αφομοίωση των νημάτων. Αξιοσημείωτο είναι δε, ότι η εφαρμογή τους δεν απαιτεί αποχή από τις καθημερινές δραστηριότητες, προσφέροντας άμεσα κι εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Παράλληλα, τα νήματα συνδυάζονται επιτυχώς με άλλες αισθητικές θεραπείες για τελειότερααποτελέσματα.