+30. 2310 229329

Βασιλική Παπαδοπούλου

Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος

Τα νέα μας / Προσφορές

CRYOLIPO

Προσφορά Νοεμβρίου

Κάντε like στη σελίδα του Dermis Clinic, like & share στη φωτογραφία και αξιοποιήστε την προσφορά μας για το μήνα Νοέμβριο, προπληρώνοντας και κάνοντας χρήση αυτής, οποιαδήποτε εποχή του χρόνου! Κρυολιπόλυση με το σύστημα Thermocontrast! Τέσσερις (4) κρυολιπολύσεις & 16 πρεσοθεραπείες, για την αποτοξίνωση του λίπους μόνο με 300€ (αρχική τιμή 550€).Υπάρχει δυνατότητα χρήσης της θεραπείας για την ίδια ή διαφορετική περιοχή ή ακόμη και να μοιραστείτε τις θεραπείας με την φίλη σας !!!

onyxomikitiasi e podi picture 00

Η θεραπεία της ονυχομυκητίασης (μύκητες νυχιών) δεν χρειάζεται πλέον να είναι χρονοβόρα, ούτε είναι απαραίτητη η λήψη φαρμάκων για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η λύση είναι το Q- Switcted Nd:Yag Laser . Ενημερωθείτε στο 2310229329 για τα θεαματικά αποτελέσματα στην αντιμετώπιση της ονυχομυκητίασης, με μόλις 4 συνεδρίες!!!

Υπέροχη φθινοπωρινή προσφορά! Ανανεώστε το πρόσωπο σας μετά από τις διακοπές! Κάντε like στη σελίδα του Dermis Clinic, like & share στην φωτογραφία και κερδίστε έκπτωση από 40€, μόνο στα 10€ για μία περιποίηση προσώπου με διαμάντι (για ενυδάτωση, λεύκανση, ακμή, λάμψη - ανάλογα με τις ανάγκες του προσώπου σας!) 

shutterstock 108972395

{uniform form=2/}