+30. 2310 229329

Ανανέωση Προσώπου

Η τεχνολογία LASER εφαρμόζεται ευρέως στην ανανέωση της επιδερμίδας του προσώπου και του σώματος, για την αντιμετώπιση της πρόωρης γήρανσης και της φωτογήρανσης, την εξαφάνιση ουλών και ρυτίδων, επιτυγχάνοντας αποτελέσματα χάρη στην εις βάθος "αναδόμηση" που πραγματοποιούν.

Η πιο ριζική ανάπλαση της επιδερμίδας επιτυγχάνεται με τη χρήση επεμβατικού LASER Co2, το οποίο αφαιρεί σταδιακά τις επιφανειακές στιβάδες του δέρματος - σε ελεγχόμενο πάντα βάθος - μέχρι εξαφάνισης των ρυτίδων, ουλών και δυσχρωμιών του δέρματος, καταπολεμώντας και αναστέλλοντας παράλληλα τη γήρανση και φωτογήρανση. Η ριζική αυτή αναδόμηση στη σύσταση της επιδερμίδας, δημιουργεί τα πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Η εφαρμογή του διενεργείται αποκλειστικά από έμπειρο και εξειδικευμένο δερματολόγο.

Εναλλακτικά με τα LASER Co2 Fractional που αναπτύχθηκαν πρόσφατα, πετυχαίνουμε εντυπωσιακά αποτελέσματα με λιγότερο τραυματισμό και γρηγορότερη επούλωση.

Για την αντιμετώπιση πιο ήπιων περιστατικών χρησιμοποιείται το μη επεμβατικό laser (N D Yag 1064)

Χωρίς να τραυματίζει την επιδερμίδα προκαλεί διέγερση των ινοβλαστών με αποτέλεσμα την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης.

Ανάλογη χρήση έχουν και τα χημικά peelings και η μικροδερμοαπόξεση (peeling κρυστάλλων)

Απομακρύνοντας τις νεκρές επιφανειακές στιβάδες της επιδερμίδας αυξάνεται ο τόνος, η ελαστικότητα και το σφρίγος του δέρματος

Εφαρμογες Fractional Laser:

Σύσφιξη πόρων
Ανανέωση επιδερμίδας
Θεραπεία ρυτίδων
Σύσφιξη προσώπου/λαιμού
κηλίδες/πανάδες
Φωτογήρανση
Ραγάδες
χειρουργικές ουλές/σημάδια
Ανάπλαση αιδοίου/περιγεννητικής περιοχης