+30. 2310 229329

Η αποτρίχωση με LASER αποτελεί τη μόνη ασφαλή και μόνιμη μέθοδο αποτρίχωσης η οποία παρέχει σταθερά αποτελέσματα εξάλειψης της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας. Επιπλέον, η LASER αποτρίχωση υπερτερεί των κλασικών μεθόδων αποτρίχωσης (ξύρισμα, κρέμες, κεριά, βελόνες) καθώς μας απαλλάσσει από τους κινδύνους που αυτές οι μέθοδοι εγκυμονούν (ψευδοθυλακίτιδα, μόνιμες ουλές, δερματίτιδες, μολύνσεις).

Το ιατρικό LASER Alexandrite 755nm είναι το πιο επιστημονικά εξελιγμένο κι αποτελεσματικό LASER μόνιμης αποτρίχωσης σύμφωνα με πλήθος ερευνών από καταξιωμένους δερματολόγους παγκοσμίως. Αποδεικνύουν πως ΤοLASER Alexandriteστα 755nmυπερτερεί χάρη στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του:

- σταθερό μήκος κύματος (755nm),

-είναι μονοχρωματικό

-έχει υψηλή ενέργεια (εώς 100j/cm2).

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα η ενέργειά του να απορροφάται επιλεκτικά από τη μελανίνη της τρίχας, χωρίς να επηρεάζει τους παρακείμενους ιστούς του δέρματος, νεύρα ή αγγεία, καθιστώντας τη μέθοδο αυτή απόλυτα ασφαλή και ικανή να καταστρέψει ολοκληρωτικά κάθε τρίχα χωρίς τη δυνατότητα αναγέννησής της.

Η ιατρός εξετάζει και παρακολουθεί το κάθε περιστατικό μεμονωμένα, ενώ εξειδικευμένοι κι έμπειροι χειριστές πραγματοποιούν την εφαρμογή υπό την επίβλεψη και τις οδηγίες αυτής.

ΠΩΣ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΤΑΙ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΤΟ LASER?

Το laser εκπέμπει μια ακτίνα υψηλής έντασης φωτός που διαπερνά την επιδερμίδα και μεταφέρει συγκεκριμένη ποσότητα ενέργειας που κατευθύνεται σε συγκεκριμένο στόχο (θύλακα της τρίχας ).

Ο μηχανισμός ψύξης προστατεύει τα επιφανειακά στρώματα της επιδερμίδας με την εκπομπή ψυχρού αέρα συμβάλλοντας στην αποφυγή ανεπιθύμητων παρενεργειών. Ο βαθμός αίσθησης είναι διαφορετικός από ασθενή σε ασθενή ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί επιπρόσθετα τοπική αναισθησία αν αυτό ζητηθεί.

Η περιοχή θεραπείας μπορεί να γίνει ροζ ή ελαφρώς κόκκινη σε χρόνο περίπου 30 λεπτών μετά τη θεραπεία και αυτό μπορεί να διαρκέσει από μερικές ώρες έως ένα εικοσιτετράωρο. Τα συμπτώματα αυτά μπορούν να περιοριστούν με την εφαρμογή πάγου και ενυδατικών κρεμών στην περιοχή.

Ο χρόνος θεραπείας είναι από 10 λεπτά έως και 1 ώρα και εξαρτάται από την περιοχή θεραπείας.

Τι προφυλάξεις πρέπει να πάρετε πριν και μετά τη θεραπεία?