+30. 2310 229329

Βασιλική Παπαδοπούλου

Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος

Aνανέωση Επιδερμίδας/Αντιγήρανση

ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ

Η ανανέωση της επιδερμίδας του προσώπου και του σώματος, στοχεύει στην  αντιμετώπιση της πρόωρης γήρανσης και της φωτογήρανσης, στην  εξαφάνιση των ουλών και των ρυτίδων στη σύσφιξη πόρων και στον ομοιογενή χρωματικό τόνο της επιδερμίδας. Τα laser  επιτυγχάνουν την ανανέωση της επιδερμίδας , χάρη στην αναδόμηση που πραγματοποιούν σε βάθος.

Το επεμβατικό LΑSER CO2 δημιουργεί τα πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα καθώς αφαιρεί τις επιφανειακές στιβάδες του δέρματος – σε ελεγχόμενο  βάθος- και επιτυγχάνει ριζική ανάπλαση της επιδερμίδας. Οι ρυτίδες, οι ουλές και οι δυσχρωμίες  εξαφανίζονται ενώ παράλληλα καταπολεμάται κι αναστέλλεται η γήρανση και η φωτογήρανση.

Η εφαρμογή του γίνεται αποκλειστικά από έμπειρο κι εξειδικευμένο δερματολόγο.

Πρόσφατα  στην αισθητική ιατρική , προστέθηκαν τα Laser CO2 Fractional με τα οποία πετυχαίνουμε θεαματικά αποτελέσματα με λιγότερο τραυματισμό ,ταχύτερη  επούλωση, αλλά σε περισσότερες συνεδρίες.

Εναλλακτικά για την  αντιμετώπιση πιο ήπιων περιστατικών χρησιμοποιούνται άλλες  μη επεμβατικοί μέθοδοι όπως:

 - LASER ND:YAG 1064 . Χωρίς τραυματισμό της επιδερμίδας, προκαλεί διέγερση των ινοβλαστών με απώτερο σκοπό την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Τα αποτελέσματα στη σύσφιξη είναι εξαιρετικά κ συχνά εντυπωσιακά! Πλεονέκτημα αυτής της μεθόδου είναι ο μηδενικός τραυματισμός της επιδερμίδας και η δυνατότητα  εφαρμογής της σε μεγάλες  επιφάνειες  όπως ντεκολτέ, στήθος,  λαιμό, μπράτσα,  κοιλιά,  γλουτούς και μηρούς.!

- χημικά peelings και δερμοαπόξεση (peeling κρυστάλλων – διαμαντοθεραπεία). Με τις μεθόδους αυτές προκαλείται χημική η μηχανική απομάκρυνση των νεκρών επιφανειακών στιβάδών της επιδερμίδας, με απώτερο σκοπό την  αύξηση του τόνου, της ελαστικότητας και της σφριγηλότητας του δέρματος άμεσα με λιγότερο τραυματισμό και γρηγορότερη επούλωση.

-Ραδιοσυχνότητες KONTURMD (DVTP Multipolar RF System) : σύσφιξη δέρματος - επανόρθωση περιγράμματος προσώπου λαιμού - λείανση λεπτών ρυτίδων.

Λεπτομέρειες σχετικά με τις θεραπείες στις αντίστοιχες υποενότητες