+30. 2310 229329

Τι είναι η τεχνολογία DVTP; Σε τι διαφέρει;

Ο τρόπος που επιχειρούν οι πολυπολικές RF είναι πιο αποτελεσµατικός τόσο για την λιποδιάλυση όσο και για την καταπολέµηση της κυτταρίτιδας. Η αποτελεσµατικότητά του οφείλεται στο γεγονός οτι η θερµική ενέργεια εισχωρεί βαθύτερα στους ιστούς σε σύγκριση µε άλλες αντίστοιχες τεχνολογίες

Πως βοηθά;

H ασφαλέστερη διείσδυση θερµότητας: η µοναδική δυνατότητα εναλλαγής πολικότητας (DVTP) επιτρέπει την αποτελεσµατικότερη και ασφαλέστερη στόχευση του λιπώδους ιστού µε καθόλου ή ελάχιστο πόνο.

Τι είναι το CMF/TOP;

CMF (αυτόµατη εναλλαγή συχνοτήτων): Υπάρχει µια ενσωµατωµένη επιλογή από 3 συχνότητες: 0,5MHz ή 0,75MHz ή 1MHz ή η αυτόµατη εναλλαγή αυτών (waving frequencies). Η αυτόµατη εναλλαγή συχνοτήτων σε χρονικούς κύκλους επιτρέπει στην θερµότητα να διεισδύει ταυτόχρονα σε διαφορετικά βάθη δηµιουργώντας αίσθηση µασάζ.

TOP (αυτόµατη εναλλαγή πολικότητας): Η αλλαγή της πολικότητας κάθε ηλεκτροδίου εξασφαλίζει την αύξηση της θερµοκρασίας των ιστών στο µέρος του σώµατος όπου έχουµε επικεντρώσει την θεραπεία. Ο χρόνος αλλαγής της πολικότητας µπορεί να καθοριστεί από 1 έως και 7,5 δευτερόλεπτα σε εξειδικευµένες θεραπείες.

Πως βοηθά το CMF/TOP;

Η µοναδικότητα της συνέργιας CMF/TOP εγγυάται την οµοιογενή και σε διαφορετικά επίπεδα κατανοµή της θερµότητας, δίνοντας ταυτόχρονα τόσο σύσφιξη όσο και διάσπαση του λίπους.

Ο µοναδικός συνδιασµός DVTP και CMF/TOP, βοηθά επίσης για καλύτερα αποτελέσµατα σύσφιξης δέρµατος. Προκαθορισµένες ρυθµίσεις για την σύσφιξη δέρµατος υπάρχουν στο automatic mode, ενώ στο expert mode έχει ένα µεγαλύτερο φάσµα επιλογών.

Πόσες συνεδρίες;

Η νέα συσκευή KONTUR MD παρέχει άµεση ορατή σύσφιξη και διαµόρφωση της επιδερµίδας από την πρώτη θεραπεία. Για µακροπρόθεσµα αποτελέσµατα αντιγήρανσης και βελτίωση χαλάρωσης του δέρµατος χρειάζονται 6-8 θεραπείες

ΚαλύτερIMG 0273 1η,